Cégismertető

Cégismertető

Cégünk 1991-ben jött létre, családi vállalkozásként. A "többlábon állás" elveként alapvetően két termékcsoportra épült a kereskedésünk. A kövek mellett kínáltunk kertberendezési termékeket is. Az utóbbi években azonban a kőkereskedői jelleg dominál, ennek megfelelően több száz féle kőterméket és műkövet kínálunk.

A kövek anyagát tekintve travestineket, mészköveket, kvarcitokat, műköveket, palákat és homokköveket árulunk, illetve a fenti kövek különböző módon történő megmunkált formáit. Felületük alapján kínálunk hasított, fűrészelt, fényesre vagy mattra csiszolt köveket. Az elmúlt évtizedben a műköveket gyártó cégek egyre jobb olyan termékkel rukkoltakelő, ami méltán népszerű a fogyasztók körében. Ezt a trendet felismerve több száz fajta műkőburkolatot kínálunk, valamennyi gyártóval szoros kapcsolatot ápolva és termékpalettájukat kínálva. Amennyiben saját elklpzeléseit szeretné megvalósítani a kertépítésben is segítségére leszünk, kerti sziklák és díszkövek széles választékával. Az elképzeléseinek mi nem szabunk határt!

Kiegészítő termékpalettánkban a kőragasztók, flexibilis ragasztók, fugázók, kőimpregnálók és kőápolók találhatók.

Telephelyünk a várost elkerülő körgyűrű mentén fekszik 3.000 m2 területen, könnyen megközelíthető és jó parkolási lehetőséggel várva meglévő és leendő kedves Ügyfeleinket.

Tisztelettel,

Simon Péter

Cégvezető

Elérhetőségek

Főnix Kőkereskedés - Kertberendezés

9700 Szombathely,
Söptei út-külső 2008 Hrsz
Telefon:
36302981928
Mobil:
36302981928
E-mail:
spfonix@t-online.hu
Főnix Kőkereskedés - Kertberendezés - Magyar